Wat doen wij

Dierenartspraktijk Westvoorne is al meer dan 30 jaar gevestigd in Westvoorne. Dierenartspraktijk Westvoorne is een dierenartspraktijk, waar uitsluitend gezelschapsdieren worden behandeld. Dus honden, katten, konijnen, cavia's, enz. Bij de Dierenartspraktijk Westvoorne is het nooit de vraag door wie u nu weer geholpen wordt; het is altijd dezelfde dierenarts. Persoonlijk contact en een realistische benadering in de behandeling van uw huisdier staat bij ons dan ook voorop. Dierenarts A. Schrage heeft al bijna 40 jaar ervaring in de behandeling van gezelschapsdieren en volgt ook regelmatig nascholingscursussen.

Dierenartspraktijk Westvoorne is een budgetpraktijk. Hierbij ligt de focus op de basisbehoeftes van u als klant: vaccinaties, chippen, castratie en sterilisatie kat en konijn(alles tot 50% korting). Verder standaard minimaal 10% korting op dieetvoeders, onderhoudsmedicijnen en vlooien-, wormen- en tekenmiddelen oplopend tot 40%. Voor vergelijking met tarieven in de omgeving zie www.dierenartskiezen.nl

Maar ook de zorg voor uw zieke huisdier is in goede handen.


Heeft u vragen omtrent de verzorging of gezondheid van uw huisdier, dan kunt u altijd contact met ons opnemen: telefonisch of via e-mail.


Locatie Rockanje

Vroonweerde 7, 3235 RC Rockanje,
tel. 0181 402507

Consult en afhalen medicijnen en (dieet)voeders overdag volgens afspraak en tijdens inloopspreekuren:
Maandag t/m vrijdag 16.30 - 17.00 en 18.30 - 19.00 uur

Nieuws