Nieuwsbrief

Dierenartsenpraktijk Westvoorne

Nieuwsbrief 108, mei 2021


Beste lezer,

Er wordt mij wel eens gevraagd wat ik zou doen als ik mijn opleiding overnieuw zou kunnen doen. Volmondig kan ik dan zeggen dat ik precies hetzelfde zou willen worden, namelijk dierenarts voor gezelschapsdieren. In mijn ogen het mooiste en meest veelzijdige vak ter wereld.
Ik heb dan ook met veel plezier de afgelopen ruim 30 jaar hier in Westvoorne gewerkt en heb er nu bijna 40 jaar in het vak op zitten.

Ook aan mooie dingen komt helaas een eind en ik deel u bij deze mede dat ik per 14 juni a.s. mijn werkzaamheden als dierenarts in Westvoorne zal beëindigen. Mijn laatste werkdag zal 11 juni zijn.

Er zijn in mijn mooie vak de laatste jaren ook minder fijne ontwikkelingen, namelijk dat veel praktijken, ook hier in de buurt, worden overgenomen door veelal internationale firma's, die de dierenarts voornamelijk als verdienmodel zien. Het komt in mijn ogen het vertrouwelijke contact tussen dierenarts en cliënt over de juiste behandeling van het huisdier niet ten goede.

Het doet mij dan ook deugd om te kunnen vertellen, dat ik de de heer drs. Paul Kwakernaak en zijn team van het Dier Medisch Centrum bereid heb gevonden om de zorg voor mijn patiënten aan de Raadhuislaan 26 alhier voort te zetten.
Het Dier Medisch Centrum is in de gemeentes Westvoorne en Hellevoetsluis nog de enige praktijk, die in particuliere handen is. Verder hebben zij ook vestigingen in Brielle en Spijkenisse; en een eigen bereikbaarheid gedurende de hele week, inclusief weekeinden en feestdagen.
U zult binnenkort apart ook bericht van hen ontvangen.

Rest mij u te bedanken voor het vertrouwen, dat sommigen onder u al dertig jaar in mij hebben gesteld en wens u en uw huisdier verder het allesbeste.
Mocht u de onbedwingbare behoefte voelen om mij met een presentje te verrassen, dan verzoek ik u die gedachte om te zetten in een donatie aan een goed doel van eigen keuze.

Het ga u goed en met vriendelijke groet, Aart Schrage

info@dierenartsschrage.nl | www.dierenartsschrage.nl