Nieuwsbrief

Dierenartsenpraktijk Westvoorne

Nieuwsbrief 101, juli 2020


Beste lezer,

Alhoewel er al 15 maart 2020 een nieuwsbrief met het onderwerp corona is uit gegaan, krijg ik de laatste tijd steeds meer de indruk dat veel mensen deze gemist of niet ontvangen hebben. Vandaar deze herhaling.
Aangezien wij misschien klaar zijn met het virus, maar het virus nog niet met ons, blijven er beperkende maatregelen van kracht.
Men gaat er vanuit dat onze bekende huisdieren, in tegenstelling tot nertsen, maar op zeer beperkte wijze gevoelig zijn voor het virus en/of het kunnen doorgeven. De maatregelen bij mij in de praktijk betreffen dan ook voornamelijk het contact tussen mensen onderling.
Aangezien de 1,5 meter-maatregel in mijn wachtkamer niet mogelijk is, werk ik voorlopig UITSLUITEND VOLGENS AFSPRAAK. Ook voor het ophalen van medicijnen en/of voeders. De inloopspreekuren zijn dus tot nader order afgeschaft; wel kunt u op die tijden een afspraak maken.
Als er vervolgens in de spreekkamer een te nauw contact dreigt, draag ik een mondkapje om eventuele besmetting uw kant op te voorkomen.

Te vrezen valt dat de beperkende maatregelen van kracht zullen blijven tot er een veilig en goed werkend vaccin beschikbaar komt.

Ik reken bij deze beperkingen op uw begrip en medewerking met excuses voor het ongemak.

Graag weer tot een volgende keer, A. Schrage
info@dierenartsschrage.nl | www.dierenartsschrage.nl